iPhoneGuiden.se

Om knappt en vecka håller Apple sin årliga konferens WWDC där iPhone 4G blir officiell. Om den kommer att se ut som alla upphittade prototyper är det svårt att svara på, det talar dock mycket för att prototyperna är närmast identiska med den som Steve Jobs presenterar nästa måndag, den 7:e juni.

Trots att iPhone 4G/HD inte är officiell finns det redan företag som har börjat producera tillbehör till den kommande telefonen. Företaget Ideal-Case är en av sajterna som är först ut med iPhone 4G-skal. På hemsidan går det för närvarande att förhandsboka skalen, det kan dock ses som en vild chansning om det visar sig att Apples nya telefon har en annorlunda design, vilket inte är helt omöjligt.

Det är Gizmodo, dom första som la vantarna på iPhone 4G som har kommenterat designen och gått ut med att Apple kan sitta på en ”backup-design” som är mer lik sina föregångare. Att Apple skulle ha en alternativ design av iPhone är inte på grund av dom borttappade prototyperna, det är istället ett sätt att skydda sig mot eventuella produktionsfel. Med andra ord finns den gamla designen kvar utifall att Apple får problem att massproducera iPhone 4G, detta framgår från DigiTimes.

Hur det än blir får vi veta på måndag. Vi kommer att hålla er uppdaterade från Apples WWDC!