iPhoneGuiden.se

Att spel ofta följer samma struktur är inte konstigt då det finns en och annan titel ute på marknaden. Scenarior som att man ska hitta någon, döda någon, låsa upp något, befria någon och mycket mycket mer finns i flera olika typer. Hur är det dock med spel där det gäller att ta död på sig själv? Finns det över huvud taget? Ja nu gör det de!

I spelet 5 Minutes to kill (yourself) är det din uppgift, efter en hård dag på jobbet, att döda dig själv på mindre än fem minuter. Det kanske låter enkelt men det är allt annat än enkelt när det gäller att hitta föremål med rätt kaliber. Det du ska göra är att bestämma ”gubbens” väg på hans kontor och förhoppningsvis hitta något som skadar dig riktigt grovt. En sax i bröstet är bara en bråkdel av det som krävs för att du ska segla ihop i en hög och dö, detsamma gäller matförgiftning, kissa på elektriska stängsel och mycket mer.

Är det inte roligt med nya ideer? Det tycker jag. 5 minutes to kill (yourself) finns att ladda ned i App Store och kostar 22 kronor. Jag ska inte svara på om det är värt pengarna men av videon att döma verkar det fruktansvärt roligt och annorlunda!