Här är vinnarna i Jobs-tävlingen

Här är de fem vinnarna som kammar hem två varsina biobiljetter till filmen Jobs.

Fram till den 24 oktober hade ni möjlighet att tävla om tio biobiljetter till filmen Jobs som har premiär den 8 november. Juryn har nu tittat igenom bidragen och röstat fram fem slutgiltiga vinnare som får två biljetter var.

Tävlingen gick ut på att ni skulle svara på tre frågor, varav en utslagsfråga, där ni skulle motivera på vilket sätt Steve Jobs har inspirerat dig? Vi fick in jättemånga bra motiveringar och det är roligt att se hur ni har inspirerats.

De som juryn utsåg till vinnare är (utan inbördes ordning):


1. Lena

En sann enterpenör imponerar alltid på mig, samt gör mig lite avundsjuk. Varför kan inte jag!? :)Nu vill jag inspireras av filmen. Tar med mig sonen, han behöver en kick så han vågar i livet.


2. Rikard

Hans arbete med att pusha Apples produkter framåt har inspirerat mig att jobba hårdare med min egen formgivning. Och att använda Macen som arbetsverktyg är inspirerande i sig.


3. Rebecka

S. Jobs öppnade en helt ny värld inom elektroniken och datoranvändningen. Han inspireras mig också varje dag när jag läser hans citat:

”Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me. Going to bed at night saying we’ve done something wonderful … that’s what matters to me.”

Och självklart inspireras jag varje dag jag öppnar min Macbook eller trycker in startknappen på min iMac.


4. Johan Melin

Steve kämpade mot cancern, samtidigt som han kämpa med sitt företag. Han gav inte upp utan fortsatt nästan in till det sista, något jag själv har nytta av när jag fått diagnosen (Dock inte samma sort, sån tur här). Alltid varit fascinerad av gubben, och nu ännu mer.


5. Fredrik Nykvist

Han har fått mig att tro på mina egna ”knasiga” designidéer även om nästan ingen annan tror på dem. Det har fungerat bra hittills:)!


Stort grattis till er alla samt ett tack till alla som bidrog och SF som gav oss möjlighet att tävla ut biobiljetterna.

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.