Snabba upp din iPhone 3G

Ett allmänt och väldigt stort problem för alla iPhone 3G-ägare är att telefonen är oerhört långsam. Jag har själv suttit i sitsen och gång efter annan velat slänga min telefon i väggen, det skulle dock inte täcka garantin vilket resulterat i att jag låtit bli och istället tagit till andra metoder. En av metoderna är att stänga allt onödigt korrekt och smärtfritt.

Ja metoderna för att stänga ner processerna är inte direkt nya utan har funnits sedan dag ett, det är dock inte alla som känner till hur man går till väga. Det viktiga att poängtera är att när man trycker Home i en applikation stänger man inte av den utan istället avslutas den bara och ligger kvar som en pågående process, det är det vi vill komma ifrån.

Appar som automatiskt lägger sig i bakgrunden är Safari, Mail, iPod med flera. Dessa processer kan vara bra att avsluta om man vill ha kvar prestandan i 3G:n, för att göra det gör man följande;

1. Gå in i den applikation du vill avsluta helt, exempelvis Safari.

2. Väl inne i applikationen håller du inne power tills meddelandet ”Stäng av” visas.

3. När meddelandet visas håller du inne Home tills dess att du är ute i Springboard igen. Nu är processen avslutad och du har frigjort lite rörligt minne.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.