Guide: Untethered jailbreaka iPhone 3GS och lås upp den med blacksn0w!

Den här guiden beskriver hur du untethered jailbreakar din iPhone 3GS (3.1.2) och låser upp den med blacksn0w. Genom att untethered jailbreaka iPhone behöver du inte använda en dator när du startar din telefon. För att kunna fullfölja guiden måste du ha möjlighet att kunna återställa din iPhone till 3.1.2 om den inte redan har den mjukvaran, hur du gör det kan du läsa här. Observera att du inte kan genomföra guiden om du har uppdaterat din iPhone 3GS till 3.1.3.

Detta behöver du;

iTunes 9.1.x.

Ett officiellt sim-kort till operatören din iPhone är låst till.

Steg 1 – Återställ din iPhone och aktivera den i iTunes

Det första du ska göra nu är att återställa din iPhone till 3.1.2. Om din enhet är signerad (guide) och du har ändrat hosts (guide) gör du följande;

Ladda ner 3.1.2 – iPhone OS 3.1.2

Öppna iTunes och koppla in din iPhone. Tryck på återställ samtidigt som du håller in shift (Win) eller alt (Mac). Navigera nu till din nedladdade 3.1.2 och återställ iPhone.

Steg 2 – Aktivera din iPhone via sim-kort

Nu när iPhone är återställd till 3.1.2 måste den aktiveras officiellt via operatören. Detta gör du genom att sätta in sim-kortet utan pin-kod. Du bör ha följande bild,

Steg 3 – Ladda ner Spirit

Nu när iPhone är aktiverad kan du ställa in den som ny i iTunes, om du har en säkerhetskopia kan den återställas efter att enheten är jailbreakad. Börja med att ladda ner spirit, välj nedladdningsfil beroende på operativsystem;

Steg 4 – Jailbreaka iPhone 3GS

Öppna nu upp Spirit. När Spirit kommer upp och har verifierat din iPhone trycker du jailbreak.

Du kommer nu få upp en ”regnbåge” i skärmen på iPhone, låt processmetern bli fullständig och vänta på att iPhone startas om.

Steg 5 – Installera Blacksn0w

När din iPhone är jailbreakad och klar kommer du nu ha cydia i Springboard. Starta cydia och navigera till manage – sources – edit – add och skriv in källan blackra1n.com. När Cydia har lagt till blackra1n trycker du på changes och installerar blacksn0w.

Steg 6 – Stoppa in ditt sim-kort

Nu är din iPhone untethered jailbreakad och upplåst. Stoppa in ditt sim-kort som du vill använda och du bör få upp signal inom en minut. Härifrån kan du nu välja att återskapa telefonen från en tidigare säkerhetskopia och synka i iTunes.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.