Guide: Skicka ”varningar” med iPhone

Den här guiden beskriver hur du går till väga för att skicka ett Flash-SMS eller som det också kallas ett klass 0 sms. Ett exempel på ett klass 0 sms är det som beskrivs i denna artikel, där Striem får en varning från Apple, i varje fall kan man tro det.

Flash-SMS dyker upp som en notifikation på telefonen och sparas inte i telefonen. Detta är perfekt för små skämt, men kom ihåg, SMS:en kan spåras så gör inget dumt. Guiden behöver bara följas en gång, därefter kan du skicka hur många Flash-SMS du vill.

Steg 1 – Ladda ner iPhoneDelivery

Börja med att ladda ner iPhoneDelivery. Det gör du genom att lägga till källan http://iphonedelivery.advinux.com/cydia i cydia. Tryck därefter på changes och ladda ner iPhoneDelivery.

Steg 2 – Konfigurera

Öppna Inställningar på din iPhone, och gå till meddelanden.

Tryck på ”SMS_DELIVERY” och välj ”DR_FLASH”, backa och tryck därefter på ”SMS_DELIVERY_MARK” och välj ”DR_NORMAL_SHORT”.

För att skicka ett Flash SMS skriver du nu ett sms som vanligt men inleder SMS:et med ett utropstecken följt av ett mellanslag och sedan ditt meddelande. Detta kostar som ett vanligt sms och för personer med gratis SMS är det ännu roligare. Observera att du behöver inte göra processen igen utan nu kan du skicka hur många hån, varningar och skämt du vill. Du får även leveransrapport på att din kompis har kissat på sig, det vill säga fått meddelandet.

Några tips på meddelande.

! iTunes har upptäckt piratkopierad musik på din enhet. Tryck avfärda för att rensa ditt iTunes bibliotek.

! Vår IP-kontroll har upptäckt att du har hög trafik på de mest vanliga portarna för fildelning. Efter en kontroll så har vi märkt att du har laddat ner stora mängder upphovsrättsskyddat material. Vi skickar hem brev angående detta snarast.

! Jag ser dig..

! Telefonen har fastnat i DFN-läge (1023). Tryck på Avfärda för att återställa telefonen till originalinställningarna.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.