Guide: Skapa din egen animerade Bootlogo

Det har tidigare pratats om att Greenpois0n när det släpptes skulle få en ”sjuk överraskning”. Något som endast visade sig vara custom bootlogo, vilket gjorde många besvikna. Nu har detta dock tagits ytterligare ett steg och du kan med ett tweak enkelt göra din egen animerade bootlogo.

Animeringen fungerar på så sätt att det är flera hopkopplade stillbilder som spelas upp som en sekvens. Jag har inte testat detta själv och vet därför inte exakt hur det fungerar. Men vill du sticka ut ur mängden och göra din iPhone mer personlig än vad som tidigare varit möjligt är detta troligtvis det bästa sättet att göra det.

OBS! Detta fungerar endast för enheter jailbreakade med Greenpois0n rc5.

Mall för bootlogo hittar du här (skapad av LiQuiD): Ladda Ner

  1. Skapa en ny mapp på datorn. Namn får du välja helt själv.
  2. Använd mallen för att skapa bilder till din personliga bootlogo och döp varje bild i den sifferordning bilderna skall visas: 0.png, 1.png, 2.png, 3.png osv.
  3. Ladda ner ’Apple Boot Logo’ från Cydia.
  4. Använd SSH, iPhone Explorer eller liknande för att komma åt din iPhone och navigera till ’/var/Library/Bootlogos/’ och kopiera över mappen med dina numrerade png-filer.
  5. Öppna Inställningar och gå till ’Bootlogo’. Välj där din egen bootlogo du skapat och starta om din iPhone. När den sedan startar ska du se din egen animering.

Apple boot logo finns gratis för nedladdning i ModMyi’s repo.
via

iPhoneGuiden.se Boot Logo för iPad (Beta)

Ladda hem (Skapad av Olle)

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.