Guide: Jailbreaka iPhone 3GS 3.1.2/3.1.3 samt iPad

Den här guiden beskriver hur du går till väga för att untethered jailbreaka iPhone 3GS 3.1.2/3.1.3 samt även iPad. Observera att Spirit endast jailbreakar enheterna och bidrar således inte med någon upplåsning.

Innan du börjar med guiden bör du försäkra dig om att du signerat din iPhone eller iPad. Hur du gör det kan du läsa här. Tänk också på att om du sitter på 3.1.2 med blackra1n måste du återställa din enhet innan du kör Spirit, annars kommer detta inte att fungera. Den här guiden gäller endast för er som inte är i behov av upplåsning.

Steg 1 – Ladda ner Spirit

Börja med att ladda ner Spirit.

Steg 2 – Starta Spirit och anslut din iEnhet

När du öppnar upp Spirit kommer du ha en ruta som ber dig ansluta din enhet. Beroende på vad du ansluter kommer följande att ges;

Steg 3 – Jailbreaka din iPad eller iPhone

Nu klickar du endast på jailbreak. Det finns ett OBS här och det är för alla som kör Windows 7, när ni kör Spirit måste ni köra den i kompatibilitetsläge för Windows 98.

När ni har tryckt på jailbreak är det bara vänta och därefter trycka quit.

Steg 4 – Låt iPhone eller iPad jobba

Nu kommer du få upp en ”regnbåge” i skärmen, låt den vara tills enheten startar om. När din iPad eller iPhone startar igen kommer den vara jailbreakad med Cydia, och som lite extra även untethered jailbreakad.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.