Guide: Jailbreaka iOS 4.3.2 (redsn0w)

Den här guiden beskriver hur du gör för att untethered jailbreaka din iPhone, iPod eller iPad med iOS 4.3.2. Observera att iPad 2 inte är kompatibel med detta jailbreak.

För att kunna genomföra guiden måste din iEnhet redan ha iOS 4.3.2 installerat. Har den inte det måste du uppdatera alternativt söka efter en annan guide i vårt arkiv eller på jailbreakaiPhone.se. Tänk på att om du är i behov av unlock/operatörsupplåsning till din iPhone måste du vara väldigt försiktig när du uppdaterar, om du inte vet vad du gör måste du fråga.

Steg 1 – ladda ner redsn0w

Det första du ska göra är att ladda ner redsn0w. Beroende på vilket operativsystem du har väljer du antingen Mac eller Windows.

Steg 2 – ladda ner din mjukvara

Ladda nu ner iOS 4.3.2 för din enhet, alltså om du har iPhone 3GS, 4, iPod 3, 4 eller iPad. Du hittar alla mjukvaror i vårt arkiv.

Steg 3 – jailbreaka din iEnhet

När du har dina filer, det vill säga redsn0w och iOS är det bara att köra igång. Börja med att öppna upp redsn0w, du bör då ha följande ruta.

Klicka nu på Browse och navigera till din iOS-fil som du laddade ner i steg 2. I guiden är det ipsw för iPhone 4 som används.

Välj open och klicka sedan på next i redsn0w. Du kommer nu se en bar som laddar i cirka tio sekunder.

Steg 4 – optimera redsn0w

Nu kommer du till själva konfigurationen för ditt jailbreak. Här är det bara ett steg du behöver göra för att jailbreaka din enhet och det är att markera ”Install Cydia”.

Klicka på Next, du kommer nu att bli ombedd att stänga av din telefon samtidigt som den är inkopplad i datorn, gör det.

När du är redo klickar du slutligen på Next och följer instruktionerna i redsn0w för att sätta din iEnhet i DFU.

Steg 5 – klar

När din enhet hamnar i DFU kommer du se hur redsn0w injicerar information i din enhet och du kommer även att få en ananas i telefonen. Låt hela processen löpa ut, det tar tio minuter max. När det är klart är du jailbreakad och klar på iOS 4.3.2.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.