Guide: Hur man installerar Winterboard teman manuellt

Det finns många snygga teman ute på olika sidor som ex Modmyi. Men hur installerar man det?

 

Det är ganska lätt att installera Winterboard-teman manuellt. Men först, låt oss förberedda allting med ett program för datorn.

1. Du vi ska börja med är att ladda ned ett program för att kunna ändra alla slags filer i telefonen. Till det använder jag iPhoneBrowser som är gratis och går att ladda ner HÄR. Det går även att använda OpenSSH, hur du gör det kan du läsa här.

2. Ladda ner det Winterboard tema du gillar, det kommer troligen att vara en ”Zip-fil” eller en ”Rar-fil”. Jag använder mig av programmet ”Winrar” för att extrahera Zip/Rar-filen.

Nu när du installerat programmet och extraherat filen, så är det bara sätta igång.
Anslut telefonen via USB-kabeln till datorn och starta iPhoneBrowser.

Sedan är det bara börja bläddra i biblioteket till vänster. Vi börjar gå in i mappen ”Libary” och sedan ” Themes” Finns inte den mappen så har du troligen inte installerat något tema tidigare via Cydia eller så har du inte Winterboard installerat på telefonen. Men har du Winterboard är det bara skapa mappen ”Themes”

Nu när du är inne i mappen ”Thems” kopierar du in mappen med temat. Genom att antingen bara dra in mappen i programmet eller kopiera in det.

Det var allt, nu är det bara starta om telefonen och sedan gå in i Winterboard och aktivera temat.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.