Guide: Hur du installerar och använder Backgrounder!

Den här guiden beskriver hur du gör för att installera samt använda Backgrounder. För att kunna installera programmet krävs det att din iPhone är Jailbreakad, för guider gällande dem olika telefonerna kan du se här (2G), här (3G) eller här (3GS)

Varför bör du installera Backgrounder till och börja med? För det första är inte Backgrounder något du måste ha, däremot öppnas många vägar med hjälp av detta program som Apple vanligtvis stänger. Detta rör sig om bakgrundsuppspelning, det vill säga med hjälp av backgrounder kan du köra alla program i bakgrunden, om det så rör sig om spel, program eller kanske viktigast av allt, Spotify är detta möjligt.

Artikel

Steg 1 – Öppna Cydia

Det första du ska göra är att gå in i Cydia. När cydia väl är igång och har laddat klart trycker du på sökfunktionen.

IMG_0220

Steg 2 – Sök efter Backgrounder

Det du ska göra nu är att du skriver in backgrounder i sökfunktionsfältet, du kommer du att se två stycken backgrounder. Viktigt! Observera att du har två stycken, du ska välja den som är för iPhone OS 3.0, i ett av programmen står det ”Only for OS 2.0” vilket alltså är den du inte ska ta!

IMG_0221

Steg 3 – Installera och använd Backgrounder

När du valt rätt backgrounder installerar du den, när installationen är klar går du ut från Cydia och öppnar det program du vill köra i bakgrunden. För att aktivera bakgrundsaktivitet håller du nu in homeknappen, det kommer att komma upp ett meddelande som säger ”Backgrounding Enabled”.

Efter att du aktiverat pluginet är det bara att köra hur länge du vill, när du sen vill avaktivera programmet gör du samma procedur som när du aktiverade det, det vill säga håller in homeknappen.

IMG_0219

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.