Guide: Hur du byter namn på din ”bärare”

I den här guiden kommer jag att beskriva hur ni byter namn på eran ”bärare” på eran iPhone 3G, 2G och iPod Touch 1Gen. Med bärare menar jag din mobiloperatörs namn. Själva processen är väldigt enkel och jag kommer att beskriva för er med några lätta steg hur ni skall gå till väga för att göra detta.

Det krävs att din iPhone är Jailbreakad för att du ska kunna genomföra guiden, om du inte redan har jailbreak kan du läsa om hur du skaffar det här!

Steg 1 – Lägg till källa i Cydia

Starta Cydia och gå in på Manage > Sources > Edit > Add och skriv in apt.modmyi.com. När du har gjort detta så trycker du på Done och startar om Cydia. Många har redan den här källan så detta steg behöver inte alla göra!

Steg 2 – Ladda ner MakeItMine

Starta Cydia igen och gå in och sök efter MakeItMine. När du har hittat det väljer du Install.

Steg 3 – gå ut från Cydia och starta MakeItMine

När du har installerat MakeItMine  kan du trycka på Home-knappen så du kommer tillbaka ut till ditt SpringBoard. Tryck på MakeItMine-ikonen, det står Erica på den.

Steg 4 – Byt ut bärare/carrier

Skriv nu in den text du vill ha istället för operatören och tryck sedan carrier eller banner. Om du väljer Carrier byter du ut operatören, om du istället väljer Banner byter du ut klockan i statusbar!

Guiden är skriven av Fredrik ”Obey” Larsson här på forumet!

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.