Guide: Använd WeatherIcon på valfri väderapplikation

Icon Weather är ett tweak från Cydia som visar aktuell temperatur på en specifik väderapplikation. Det finns många olika applikationer att välja mellan i grundversionen, men inte alla. Den här guiden beskriver hur du gör för att byta ikonen på just den applikationen du använder.

Observera att din enhet måste vara jailbreakad!

Steg 1:

Ladda ner tweaket ”WeatherIcon” från Cydia som finns i källan ModMyi. Det är helt kostnadsfritt.

Steg 2:

Gå till ’Inställningar -> Weather Icon -> Application’ och kolla om den applikationen som du vill använda finns förvald. Gör den det är det bara att markera din applikation och gå vidare direkt till Steg 6.

Steg 3:

Om din applikation inte finns förvald på Steg 2 markerar du ”Custom” och öppnar upp Cydia. Sök efter och ladda ner ”Appinfo” som finns i BigBoss repo, också helt kostnadsfritt.

Steg 4:

Öppna Appinfo och leta upp väderapplikationen du vill använda. Tryck på appen och leta upp ”id:”. Skriv ner eller memorera vad som står på den raden. Tyvärr går det inte att kopiera.

Exempelvis: Om du använder klart.se skriver du ner  – se.klart.klart

Steg 5:

Gå tillbaka till ’Inställningar -> Weather Icon’ och skriv in det id som du memorerade eller skrev ner på Steg 4 efter ”Custom” där det står ”Enter Bundle Identifier”.

Steg 6:

Lek dig fram till vilka inställningar som passar dig bäst. Om du vill ändra hela ikonen eller om du bara vill ha en badge på kanten av den ursprungliga ikonen som visar temperaturen. Du kan också välja att visa bild på vädret och/eller bild upper i statusfältet m.m.

Megabamsestort tack till TheOne på forumet som gjorde den helt fantastiska videon ovan!

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.