Guide: Använd ditt Spotifykonto på fler än en enhet!

Den här guiden beskriver hur du gör för att använda Spotify på fler än en enhet. Detta underlättar om man till exempel vill dela på ett konto mellan två personer eller dylikt. Observera dock att det finns några begränsningar, du kan endast använda Spotify med nätverk på en av alla dina enheter.

För att kunna genomföra guiden måste du ha Spotify Premium och självklart applikationen på din iPhone.

Steg 1 – Starta Spotify

Det första du ska göra är att starta Spotify. När applikationen är ansluten ska du nu offlinesynka dom spellistor du vill använda dig av. Detta är endast av vikt för ”slave-enheten”, alltså den telefon som kommer använda Spotify utan nätverk.

Steg 2 – Bekräfta offlinesynk

När du har offlinesynkat dina favoritspår kommer du att ha en grön liten markering vid dina spår. Detta bekräftar att du kan lyssna på musik utan att ha tillgång till nätverket.

Steg 3 – Sätt Spotify i offlineläge

Det du ska göra nu är att gå in under fliken More och aktivera Offline mode. Detta forcerar din iPhone att använda Spotify utan nätverk.

Du kan nu använda ditt spotifykonto på upp till tre enheter (antalet som har stöd för offlinesync). Lägg märke till att du kan offlinesynka spåren utan att primärenheten, alltså den som har nätverk, påverkas. Med det sagt har du tillgång till alla spår trots att du inte har nätverk, det enda du behöver göra är att slå på nätverket och offlinesynka spåren utan att spela dom.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.