Guide: Ändra Slanted Lock till Svenska

Igår postade vi ett tema här på sidan som hette Slanted Lock. Min spontana känsla är att det temat verkade vara ganska populärt bland er läsare och då tänkte jag att vi kunde göra det ännu bättre.

I och med att många kommenterade inlägget gjorde jag om temat så att det kan visas i Svenska. Alltså att istället för October står det Oktober och istället för Friday står det Fredag och så vidare. Tyvärr stödjer dock inte temat Å, Ä och Ö så dom veckodagar som har dessa bokstäver heter istället Mondag, Lordag och Sondag.

Steg 1 – Ändra StrandedLock.js

Om du vill ha dom ändringar jag har gjort kan du helt enkelt ladda ner filen där språkstödet finns och ersätta på din iPhone.

Ladda ner: Striems konfigurerade fil

När du har StrandedLock.js på känd plats går du in i din iPhone via SSH. lättast är om du använder iPhone Explorer som du kan hitta här (windows) och här (mac).

Navigera nu till Library – Themes – StrandedLock.theme – Private – js.

I mappen kommer du nu att ha en fil som heter StrandedLock.js, ersätt den med filen du har laddat ner. När du har gjort det är du klar, du kan behöva gå in i konfigfilen i telefonen igen om skärmen är svart annars är du helt klar.

Steg 2 – Gör din egen javascript

Om du vill ha någon egen text, typ att Måndag är Hatdag eller dylikt kan du följa detta steg. Tänk på att ta en backup av originalfilen om du går in och fixar och trixar.

Filen StrandedLock.js som ligger i mappen du precis har varit i, ta ut den och lägg på en plats där du vet att du har den. När det är gjort byter du filändelsen från .js till .txt och öppnar den med valfri textredigerare. Du kommer nu, längst ner i dokumentet att ha alla veckodagar och månader, ändra det efter eget tycke.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.