Guiden växer!

Ja nu är vi inne på vår femte vecka online. Det är värkligen trevligt och uppskattande att se hur pass mycket intresse det finns för sidan och framförallt att många verkar trivas här. Det är vårt mål med iPhoneguiden, att folk med ett gemensamt intresse ska trivas och infinna sig på ett och samma forum där vi respekterar varandra!

Den första biten av guidens liv har varit väldigt positiv och vi är nu 68 medlemmar vilket innebär att vi blir fler och fler varje dag! Vi värnar om er medlemmar och över lag över alla som besöker sidan, det är därför viktigt för oss om ni rapporterar något som bör ändras eller ses över! Vi ser alla kommentarer som konstruktiv kritik, däremot är det även okej att säga positiva saker :)

När det gäller visningar växer sidan även i den aspekten och den här veckan slår vi rekord med över 2500 visningar, då ej räknat med oss administratörer som går in och ut flertalet gånger! Diagrammet kan ni se nedan;

stats

Väldigt roligt att se, vare sig detta gäller återkommande eller nya besökare är vi väldigt glada över att se att det finns ett sånt liv på sidan.

Vi från iPhoneguiden.se tackar er alla som besöker oss och hoppas att ni trivs!

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: