iPhoneGuiden.se

Efter Grooveshark’s keynote vet vi nu att Grooveshark finns gratis i App Store!

Vi kommer ju alla ihåg att Grooveshark inte fick komma in i App store för några månader sen. Och tillslut fick lägga in sin app i Cydia. Mer om det finns i ett tidigare inlägg här på iPhoneguiden. Dock har det idag ändrats och Grooveshark kör nu hårt för att börja konkuera med dom större företagen som tex Spotify!

Om du som mig kör Spotify premium idag, och inte direkt när du laddar ner appen vill betala 22 kr för premium på Grooveshark, så finns det valet att köra 30 dagars test period. Det stämmer! 30 dagar med alla funktioner! Bland annat så stöds Offline mode samt High Bitrate läge. Men enligt mig räcker appen inte hela vägen idag för att slå Spotify. Men helt klart så är det en framtida utmanare. Dock ska vi tillägga att appen inte stödjer multitasking vilket är en ganska stor sak att ta i bemärkelse om man kör iOS 4 idag, men antagligen kommer det integreras inom en snar framtid får vi hoppas!

Mer info hittar du på: Grooveshark’s Hemsida

Jag själv stannar med Spotify ett tag till, Men hur känner du? Skriv gärna en kommentar till oss, vi är intresserade av att höra vad du tycker!

Se här nedanför för fler bilder på Grooveshark: