iPhoneGuiden.se

I ett nytt blogginlägg berättar GeoHot att han tackar nej till 10.000 $ för blacksn0w! Varför? Jo därför att han rent ut sagt anser att alla som säljer freeware eller gratismjukvaror är idioter eller som han själv uttrycker sig, scum. I inlägget som går under namnet An Information Campaign skriver han följande;

First off, Jody Sanders, I am declining your $10,000. Why? Because you, and the rest of the iPhone unlock sites out there are scum. You make money selling freeware; that’s not cool, and I am in no way going to legitimize it.

Att GeoHot:s ställningstagande till allt som har med iPhoneupplåsning att göra inte har ändrats på två år är förståligt. Han har trots allt innan blacksn0w låst upp iPhone 2G bara två månader efter att den kom ut, dessutom var han den första att jailbreaka iPhone 3GS! Otroligt och underbart!

När vi överblickar snabbt till blacksn0w kommer det att finnas tillgängligt på onsdag, det vill säga den 4:e november. Upplåsningen kommer att fungera till 3G och 3GS (2G har redan unlock med pwnage tool 3.1.4). För er som är bundna till unlock är det här något ni verkligen ska se fram emot!

blacksn0w