Fru sa nej… Apple sa ja!

En man hade köpt sig en iPad 2 i USA, men var ganska snabbt tvungen att lämna tillbaka den då frun inte var så nöjd med den ekonomisk konsekvensen iPaden medför. Så han skrev på en liten Post-it-lapp: ”Frun sa nej!” och returnerade sin iPad 2 i Apple Store. Kort därefter fick han en helt ny iPad 2 hemlevererad…

Historien går som så att en man hade köpt sig en iPad 2. Men som tidigare sagt så var frun inte så överväldigad av ”leksakens” kostnad och bad honom återlämna den. Mannen skrev i sin tur en liten lapp där han på sitt sätt och vis förklarar varför han återlämnar produkten. På lappen stod det: ”Frun sa nej!”. Ett litet meddelande med ett smått komiskt inslag. I alla fall komiskt nog för Apple Store som hittar lappen och vidarebefodrar det till litet högre ställda chefer som även de ser komiken i lappen. Kort efter svarar Apple med att skicka en helt gratis iPad 2 till mannen med en lapp som säger: ”Apple säger JA!”.

Så i slutändan:  Frun blir glad då inga pengar spenderades, mannen blir glad då han fick sin ”leksak”, Apple blir glada då de gör en kund glad. En ganska så komisk berättelse med en i nuläget, troligtvis, väldigt lycklig man.

[Via]

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.