Förbättra kunskapen inför körkortsprovet

Med applikationen Teoriprov kan du träna inför ditt teoriprov för körkortet. Med över 600 körkortsfrågor, direkt i din iPhone eller iPod Touch.

En del att klara av innan du tar ditt körkort är att skriva ett teoriprov. Med appen Teoriprov kan du på ett smidigt sätt träna på över 600 olika frågor i 6 kategorier, Fordonskännedom, Miljö, Trafiksäkerhet, Trafikregler, Personliga förutsättningar och Vägmärken. Utvecklaren Designbaren, i samarbete med Körkortonline.se, har skapat Teoriprov.

När man skapar ett prov i Teoriprov kan man även välja antalet frågor och en specifik kategori om man vill. När ett prov är startat visas frågan längst upp och ibland visas även en bild. Under frågan finns svarsalternativen som du väljer med ett enkelt tryck med fingret. Om du inte hinner klart med ett prov kan du spara provet och fortsätta senare genom att klicka i menyn.

En annan bra funktion är att du kan se statistik över dina prov. Bland annat visas antalet prov du gjort, antalet frågor du svarat på och hur många du svarade rätt på.

Teoriprov finns i två versioner, en fullversion med alla frågor och funktioner för 99 kr. Och en Lite-version med 65 frågor som är helt gratis.

Om du ska ta körkort rekommenderar jag Teoriprov. Den är enkel att använda och jag är ganska säker på att den hjälper till med kunskapen om du använder den.

App Store-länk:

Teoriprov (fullversion) 99 kr

Teoriprov Lite (gratis)

admin

admin

Skribent

Dela: