FIFA 13 på väg till iOS – kolla in nya skärmdumpar

Uppföljaren till FIFA 12 är på väg och EA har nu publicerat bilder på spelet i full blås och bilderna är tagna direkt på en iPad med Retina-skärm – och ja, visst ser det lovande ut. Du hittar skärmdumparna nedan.

I höst förväntas Electronic Arts (EA) släppa FIFA 13 till en rad plattformar och däribland är naturligtvis Playstation 3 och Xbox 360 givna. Just av denna anledning så har många ifrågasatt EA:s ambitioner eftersom att upplevelsen på övriga plattformar har setts som minst sagt undermålig med allt från usla rörelseanimationer till skrattretande grafik i allmänhet.

Vid en första anblick på FIFA 13-skärmdumparna, så är i alla fall jag positivt överraskad. Framförallt så är det närbilderna på spelare som imponerar då det är milakliv bättre än på FIFA 12 till iOS, med allt från ansiktdetaljer till definierade fotbollsskor. Oerhört trevligt men det återstår att se huruvida detaljrikedomen gäller för allt och alla i spelet eller bara för de största fixstjärnorna i spelet, som Lionel Messi i bilden ovan.

Ni som är mer insatta i fotbollsvärlden har säkerligen märkt att EA har en del kvar att göra då allt från matchställ till övergångar fortfarande inte är uppdaterade. Ett klart exempel är den första bilden nedan , då det är FC Barcelonas hemmaställ från föregående säsong som visas.

 

Källa: Pocket-Lint [Via]

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.