EcoSnap – miljösmart alternativ till din iPhone

Det finns en hel del olika skydd på marknaden och ibland dyker det upp ljusglimtar som är något intressantare än andra. Oftast (alltid?) är utseende, funktion och passform det man tittar på men finns det andra faktorer som spelar in? Ja det gör det..

Det är CrazyDaisy som för två dagar sen presenterade ett nytt skal i sitt sortiment som inte bara skyddar din iPhone mot stötar, fall och smällar utan även mot en försämrad miljöpåverkan i den stora vida världen. Det är skalet EcoSnap som är gjort av komposterbar plast istället för oljebaserad plast och detta skydd minskar konskumentens koldioxidavtryck i samhället med 100 %.

För att visa hur pass viktig miljön är har EcoSnap inte bara lagt hjärta och energi i skalet utan även förpackningen som denna kunskapskälla levereras i. Kartongen är gjord av 100 % återvunnet material utan lim och andra kemikaler och precis som skyddet i sig är boxen helt komposterbar.

Några fördelar med EcoSnap

  • Hållbar konstruktion
  • Höjd kant för ökat skydd av display
  • Inbyggt minifack för iBends, visitkort, anteckningar etc.
  • 100% biologiskt nedbrytbar
  • Passar alla iPhone®4/4S modeller

Om du vill läsa mer om hur du påverkar miljön och vad som är annorlunda med EcoSnap kan du besöka deras officiella hemsida.

Källa: CrazyDaisy [Via]

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.