Deck – tweaket som ger dig en helt ny hotbar

Efter ett kortare uppehåll är det nu dags att dra igång min resa i tweakens värld igen och i mitt sökande hittade jag ganska snart ett tweak som föll mig i smaken, nämnligen Deck.

Deck ger dig möjlighet att på ett ganska snyggt sätt få fram en ”hotbar”, en list på skärmens högersida som innehåller de grundläggande funktionerna som t ex kamera, röstinspelaren ( på iPhone 4S får man fram Siri ), möjlighet att skriva SMS eller skicka mail. Dessutom kan man ta fram de funktionerna som finns i SBsettings, syftar då på WIFI, flight mode och bluetooth för att nämna några.
Dessutom kan man lägga upp sina egna favoriter, både appar och kommandon som respring för att nämna några. Vill du anpassa själv hur man aktiverar Deck? Inga problem. Det finns många olika inställningar för detta.

Här nedan ser ni en demo på vad Deck har att bjuda på.

Värt att nämna är att när installationen är utförd måste deck startas om för att fungera. Gå till Inställningar -> Deck och välj Disable och direkt efter enable igen. Det behövs ingen respring eller reboot av iEnheten.

Vissa saker fungerar inte fullt ut ännu men vi hoppas utvecklaren åtgärdar dessa problem inom kort.

Deck finns i Cydia och kostar c:a 15 kronor att ladda ner.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.