Dagens tweak: Springround

Ibland kanske man skulle vilja öppna en app eller ett program utan att behöva återgå till hemskärmen. Nu är detta möjligt med hjälp av tweaket Springround.

Detta tweak är ganska häftigt och användbart för de som växlar mellan appar och program. Multitasking i all ära men frågan är om inte detta är så mycket smidigare variant.
När man installerat Springround så kan man som i de flesta fall välja hur man vill aktivera det genom Activator.
Sen börjar det roliga. Låt oss säga att man sitter och surfar i safari och vill öppna Cydia. Har du lagt in att du ska aktivera Springround med dubbelknack på statusbaren, dubbeknacka så kommer du få upp apparna. Bläddra nu som vanligt och välj Cydia. Vill du tillbaka till Safari? Gör på samma sätt som innan.

En annan finess med Springround är att du kan välja vara aktiv i ett program, även om du har alla appar på skärmen. Gå in under inställningar på Springround och aktivera Apps interaction. Testa sedan öppna t ex Safari, aktivera Springround och svep till sökskärmen. Testa nu scrolla i Safari får du se vad som händer.

Värt att notera är att efter installationen kan man behöva respringa/reboota iEnheten 1-2 gånger innan Springround aktiveras.

Som vanligt hittar ni en demo här nedan.

Detta tweak blev utan tvekan en ny favorit hos mig och jag kan rekommendera att ni testar detta.

Springround finns i Cydia och kostar c:a 7 kronor.

admin

admin

Skribent

Dela: