Dagens tweak: CMDtab – växla mellan program som på Mac

Det finns många tweaks som låter dig växla mellan olika program. Jag har tidigare visat olika tweaks för detta och tänkte nu jag skulle tipsa om ytterligare ett sådant, nämligen CMDtab som låter dig växla mellan program likt det sätt som finns på Macdatorer.


Tweak CMDtab Mac
När man installerat CMDtab behöver man bara gå in i Activator och ställa in vilken gest man vill använda för att få fram CMDtab, exempelvis svep höger i statusbaren. Då dyker det upp en lista i mitten av hemskärmen där man kan välja mellan olika program. Dem program som finns inlagda är inställningar, musikbiblioteket, twitter, genväg till SMS, WIFI-anslutning, Cydia och systemval (power off, reboot device och respring). Nackdelen kan vara att de fasta programmen inte kan bytas ut, men vi får hoppas på att utvecklaren av detta tweak ser till att detta blir möjligt framöver.

CMDtab kanske inte är det mest spektakulära tweaket, men för dig som gillar att ha snabb åtkomst till de ovan nämnda programmen så kan detta tweak vara praktiskt.

För en demo av CMDtab så kan man kolla videon nedan.

CMDtab finns i Cydia och är kostnadfritt att ladda ner.

admin

admin

Skribent

Dela: