Dagens tweak: Axiom

Personligen tycker jag det här med olika teman är ganska ointressant, vilket kanske ni som följer mina tweaktips har märkt då jag aldrig skrivit om detta. Dock fastnade jag lite för tweaket Axiom som inte har det snyggaste temat kanske, men en snygg låsskärm.

Nu går Axioms låsskärmstema inte att jämföra med det ännu bättre SlantedLock kanske, men vill man ha något nytt istället för Apples standradlåsskärm är Axiom fullt godkänt. Axiom aktiveras via Winterboard och det finns 2 olika alternativ att välja på. Det ena heter Axiom och är själva temat för din iEnhet. Det andra heter AxiomLS-1 och är temat för låsskärmen. Man kan alltså välja om man vill ha kvar sitt egna tema och bara ha låsskärmen aktiv eller tvärt om. Eller båda om man så vill.

På låsskärmen får man fyra olika cirklar. I den ena ser man sin låsskärmsbild och i de andra tre ser man en analog klocka, vädret samt vilken dag och månad det är. Axioms låsskärm används med fördel ihop med Lockscreen Clockhide, då slipper man reta sig på klockan som ligger som standard på låsskärmen.

För dig som gillar olika teman är Axiom både snyggt och bjuder på en snygg låsskärm som sagt. Jag rekommenderar dock att man laddar ner det via ett nätverk då det har en storlek på 46 MB.

För en demo av Axiom är det bara kolla videon nedan.

Axiom finns i Cydia och kostar c:a 15 kronor att ladda ner.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.