Dagens tweak: Aero

Tweak som ger möjlighet att snabbt kunna bläddra mellan apparna är för mig ganska uppskattade, eftersom man då lätt kan få fram en specifik app utan att behöva leta ihjäl sig. Tweaket Aero ger möjlighet till denna funktion på ett väldigt snyggt sätt.


Aero fungerar så att när man installerat det väljer man aktiveringsmetod i Activator, single tap på statusbaren som exempel och sen är det bara att köra. Under inställningarna för Aero kan man välja olika effekter beroende på hur man vill kunna bläddra mellan apparna. Vad sägs om ett hjul, cylinder eller min personliga favorit ”time machine”. Till dessa kan man också lägga till lite bakgrundseffekter, vilket gör tweaket riktigt snyggt. Lägg också till att det inte hackar eller, som det sägs i datavärlden, ”laggar” när man bläddrar mellan apparna utan har ett mjukt och bra flyt.Värt att tillägga är att man inte kan lägga till vilka appar man vill kunna välja emellan. Aero sparar de appar man väljer att öppna som exempelvis webbläsaren, Facebook, twitter och spel, appar man laddat hem från Appstore kort och gott. Webbsidor som man lagt upp på hemskärmen går dock inte att välja i Aero. Väljer du att stänga appar som körs i bakgrunden så försvinner även de appar man har att välja mellan i Aero, vilket gör att man måste öppna apparna från hemskärmen igen. Dessa kommer då även kunna öppnas via Aero.

Jag brukar inte säga så mycket personligt om de tweak jag tipsar om eftersom jag vill att den som väljer att testa tweaket ska kunna få en egen uppfattning, men Aero är ett tweak jag kan rekommendera er att prova.

För en demo av Aero, kolla videon nedan.

Aero finns i Cydia och kostar c:a 15 kronor att ladda ner.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.