Awesome Music Controller Cydia Tweak

Dagens tweak 2: Awesome Music Controller

För de som flitigt använder musikspelaren i sin iPhone finns det nu ett tweak som föll mig i smaken. Tweaket heter Awesome Music Controller och öppnar upp för lite fler funktioner.
Awesome music controller Cydia
Detta tweak bygger kring idén ”musicbanner” men har fått lite snygga tillägg. En av detaljerna är att du kan ställa in så du får en kontrollpanel i låsskärmen. Detta finns redan genom att man dubbelklickar på hemknappen, men med Awesome Music Controller så får man ett tillägg som visas genom en blå not bredvid klockan. Vill du inte ha den där så kan man välja avaktivera den i inställningar för Awesome Music Controller. Trycker du på den så får du fram musikspelaren under klockan, vilket är både smidigt och snyggt.
Awesome music controller Cydia tweak< På hemskärmen kan man givetvis också sköta sin musikspelare på ett snyggt och smidigt sätt. Välj aktiveringsmetod för att få fram en list som talar om vilken låt du spelar (hur du väljer att ta fram listen görs genom activator). Har du t ex valt att dubbeltrycka på statusraden, gör det så kommer det upp vilken låt du spelar. Trycker du nu på den så kommer musikspelaren upp. Tryck på musikspelarikonen på vänstersidan så kommer du åt ditt musikbibliotek enkelt och praktiskt. Värt att notera är att musikspelaren måste köras i bakgrunden för att detta ska fungera samt att tweaket NowListening måste vara installerat. NowListening finns att hämta gratis i Cydia. Demo på hur detta funkar finns nedan.

Awesome Music Controller finns i Cydia och kostar c:a 7 kronor att ladda ner.

admin

admin

Skribent

Dela: