Dagens Nyheter lanseras i digitala utgåvor

Dagens Nyheter har gjort slag i sak och lanserat hela pappersupplagan av sin tidskrift i ett nytt och fräscht digitalt exemplar. Med den digitala tidningen blir det enklare än någonsin att ta del av nyheter, analyser och debatter.

Nu kan du som vill läsa riktiga världsnyheter och inte skandaler om Leila Bagges rumpa göra det i ett snyggt format perfekt utformat för iPhone, iPad och dator. Med Dagens Nyheters nya digitala paket för 199 kronor i månaden får du hela pappersupplagan digitalt varje dag i dina teknikprylar och med ett magiskt finger kan du svepa dig igenom dagens händelser.

Inte nog med att hela pappersupplagan av DN ligger som ett brev på posten varje morgon i din enhet kan du, om du tecknar avtalet, även ta del av ett nyhetsarkiv som sträcker sig tillbaka till 2006.

”Med det digitala paketet får du också tillgång till ett unikt nyhetsarkiv med artiklar från 2006 och framåt. Dessutom ingår en uppdaterad version av DN+ för surfplattan och Dagens Nyheter i PDF-format för dig som vill kunna läsa tidningen även när du inte är uppkopplad. ”

Mer om DN och deras nya digitala paket finns att läsa här.

 


admin

admin

Skribent

Dela: