Cydia: AssistantExtensions – ännu mer av Sirikaraktär

Så sent som för tre dagar sedan kunde vi läsa om Hands-Free, ett tillägg till Siri som gjorde det möjligt att aktivera assistenten med hjälp av vokabuläret och inte fingrarna. Idag är Cydia åter igen varmt och ytterligare tweak som ramlar in är AssistansExtensions.

AssistantExtension är onekligen precis vad det låter som. Med hjälp av detta tweak kan du använda Siri för att twittra, söka upp videoklipp på YouTube, stänga av och sätta på funktioner med mera.

Extensions can very easily react to recognized speech and present a text response. In addition to a simple text response, extensions can also create embedded Apple snippets like Clock, Weather, etc and can also create a brand new, custom snippets with custom graphics. For snippets, the extension loads its resources from a bundle or loads a nib which can be created in XCode’s InterfaceBuilder. No private frameworks are needed. There is no limit to what kind of extension you can develop.”

Det har ryktats om att Apple i och med iOS 5.1 kommer att göra delar av detta möjligt utan jailbreak. Det är primärt möjligheten att stänga av och sätta på Wifi, Bluetooth, flygplansläge och liknande funktioner som har varit på tapeten. Om du dock känner att du vill ha en del av kakan redan nu är AssistansExtensions ett bra komplement!

Källa: Cydia [Via]

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.