iPhoneGuiden.se

Comex, mest känd för sitt program Spirit står verkligen i rampljuset dessa dagar. Senast igår kunde vi läsa att han har portat Flash till iPad och iPhone som går under namnet Frash. Idag kan vi även bekräfta att Comex sitter och arbetar på ett program som jailbreakar alla iPhone och iPod med iOS4.

Det är Musclenerd som via sin Twitter bekräftar att Comex har något stort på gång. Det går även att läsa på Comex egna informationssida att jailbreak för iOS4 inte är en omöjlighet. Musclenerd skriver följande;

Av Musclenerds tweet förstår vi även att allt arbete runt iPhone 4 är i full fart. Det har framgått på flera utvecklares bloggar att iPhone 4 har ett synligt mönster och man sitter i skrivande stund och jämför baseband mellan iPhone 3G/3GS samt iPhone 4. Skulle det vara så att man finner en eventuell krasch någonstans i basebandet innebär det att vi redan ser en grundläggande upplåsning till iPhone 4.

Några releasedatum för jailbrek eller upplåsningar finns inte i dagsläget. Vi får hoppas att dom inte ligger allt för långt bort.