iPhoneGuiden.se

blocket130

Då var Blockets efterlängtade applikation till iPhone här och den ligger redan på topplistan. Programmet är självklart gratis och du kan ladda hem det här.

Det första programmet gör, är att fråga efter din position via GPS. När den är klar visas annonser från det län du befinner dig i. Smart funktion! Sedan är det bara att söka bland alla annonser på blocket. Och det är enkelt. Du kan välja län, med eller utan angränsande, typ av annons, företagsannonser eller inte, o.s.v. Precis som på deras sida. Dessutom har de lagt till funktioner som Bevakningar och lägga in annons.

Bevakningar fungerar precis som på datorn, du söker först och sedan sparar du sökningen enkelt genom ett tryck på skärmen. Sedan kan du kolla dessa under fliken Bevakningar. När vi testade att lägga in en annons via iPhonen, blev vi förvånad över hur smidigt det gick. Det tar bara ett par minuter och sedan har din annons skickats iväg för godkännande. Det går även att ta bilder i programmet. Det kan passa bra om du saknar ett fotografi på ditt föremål som du ska sälja.

IMG_0492

Programmet söker efter länet du befinner dig i via GPS.Väldigt smart funktion.

IMG_0485

När den är klar visar den annonser från ditt län.

IMG_0486

Såhär ser det ut när man söker i Blockets app.

IMG_0487

Spara din sökning som bevakning.

IMG_0489

Att lägga in annonser är väldigt enkelt. Fyll bara i fälten och skicka iväg din annons för godkännande.