iPhoneGuiden.se

Nu finns Blackra1n! Precis som GeoHot har lovat kan vi nu hitta programmet live på http://Blackra1n.com. För er som inte är fullt uppdaterade är det skrivet om Blackra1n här och här, det som Blackra1n bidrar med är en 30 sekunders  jailbreak på alla olika iProdukter!

För att tala klarspråk, Blackra1n jailbreakar din iPhone 2G, 3G, 3GS, iPod touch 1G, 2G samt 3G med version 3.1.x. Dessutom kvittar det om du har ett framtidssäkrat iTunes, kraven är att du använder iTunes 9 och har en av alla iProdukterna med version 3.1.x.

Observera! Blackra1n jailbreakar endast alla produkter, den låser inte upp dem. Med andra ord, för er som använder Ultrasn0w måste ni uppdatera med Pwnage tool för att bibehålla Baseband.

Nu återstår det bara för mig att säga njut! Kan dock tillägga lite rolig statistik som framgår från GeoHot:s blog. http://Blackra1n.com har haft en kvarts miljon unika klick, innan dess att Blackra1n publicerats! Det innebär alltså att nu när programmet är live kommer minst denna kvarts miljon att hämta programmet, och många många fler. Det visar bara hur enorm den här releasen är! I dagsläget finns det endast för Windows men Mac är på på väg!

Tack GeoHot!

Ladda ner; Blackra1n