Bilar i Sandlåda – för de minsta

iPad är en källa av magi, en källa av innovationer. Vare sig vi är gamla, unga, lärare, byggnadsarbetare eller barn öppnar iPad upp en hel värld av möjligheter på olika sätt och för de minsta finns nu ett spel som verkligen är lekfullt och vackert, Bilar i Sandlåda.

Tekniken har eskalerat och går spikrakt framåt i utvecklingen. Att barn och ungdomar blir allt mer involverade i den digitala världen är ett ofrånkomligt skede i vår tid och inom kort kommer dagis, skolor och allt annat i vårt samhälle att vara mer influerat av tekniken än någonsin. Med Bilar i Sandlåda ges en simpel men ack så viktig enkelhet som tillfredsställer ett barns sinne och utvecklarna bakom applikationen har verkligen lyckats skapa en digital lekpark.

Bilar i Sandlåda är ett livfullt spel med många färger och ett oerhört välgjort gränssnitt. Uppdraget är enkelt och bygger på att med hjälp av traktorer och lastbilar lasta containers med diverse föremål samtidigt som hela maskineriet kontrolleras med fingerspetsen. Allt görs via touch och fungerar med såväl en hand som två och fördelen med Bilar i Sandlåda gentemot andra spel är att sonen eller dottern inte behöver slå eller frenetiskt skaka enheten, även om detta kanske kommer att vara en del av spelsessionen i slutändan.

En annan mycket god aspekt som gör Bilar i Sandlåda till ett bra alternativ för barn är att det är lättbegripligt och förklarar sig själv. Även de minsta kommer med lite tid att förstå sig på vad konceptet går ut på och lära sig hur truckarna manövreras.

Bilar i Sandlåda går lös för 15 kronor och finns att ladda ner i App Store. Om någon har en son eller dotter som har gett sig in i leken får ni mer än gärna dela med er av era erfarenheter.

Bilar i sandlåda: Byggarbete - Thematica

admin

admin

Skribent

Dela: