iPhoneGuiden.se

I veckan bestämde vi oss för att uppdatera vår mobilanpassade iPhoneguiden.se och göra den mer komplett för våra läsare som surfar via sin iPhone, iPod Touch eller iPad.

Den största nyheten med uppdateringen är att den nya mobilanpassade designen har stöd för Web-app i iOS. Genom att lägga till vår webbsida på hemskärmen får man en ikon på hemskärmen som man sedan öppnar webbsidan med. För att se hur det fungerar hänvisar jag till vår video längre ned.

Med den nya uppdateringen finns en bättre meny vilket gör det möjligt att besöka alla våra sidor snabbt och enkelt. Det finns några saker att justera innan det fungerar helt perfekt dock.

Tidigare har det varit problem med att skriva kommentarer via den mobilanpassade designen, men vi tog tag i problemet och kan nu berätta för er läsare att det är löst och det är nu möjligt att skriva kommentarer.

Utöver detta är du nu även möjligt att logga in direkt via sin iPhone, iPod Touch eller iPad samt söka bland alla våra guider, tester, nyheter, m.m.

Se hur iPhoneguiden.se fungerar i iPhone, iPod Touch eller iPad