Belfry fixar förinstallerade iPhone-appar till iPads

För många som tidigare endast använt sig av iPhones, kommer det som en stor chock att iPads inte har applikationer som klock- och väderappen förinstallerade. Ännu till denna dag är situationen sådan men med ett nytt Cydia-tillägg är det hela löst för jailbreakade iPads åtminstone.

Mannen bakom oerhört populära tillägg bland jailbreakare i Cydia, exempelvis Activator, är återigen i farten.  Ryan Petrich är mannen i fråga som många av er säkert förstod och han har nu släppt ännu ett tweak till iPad, kallat för Belfry.

Som många iPad-ägare världen runt surrat över, kommer inte en iPad med alla de inbyggda applikationer som iPhone-användare har lyckan att använda sig av från första början. Det är detta som Petrich siktat på att ordna med Belfry, då tillägget i all simpelhet installerar ett flertal av iPhonens inbyggda appar – mer specifikt klock-, kalkylator-, kompass-, röstmemo-, aktier- och väderapplikationen.

Som väntat då man portar iPhone-applikationer till iPad, kan de rent visuellt se underliga ut men funktionsmässigt ska de vara hundraprocentiga. Några av dem kan dock, likt andra iPhone-applikationer på en iPad som exempelvis Spotify, förbättras när det gäller gränssnittet med hjälp av andra Cydia-tillägg som RetinaPad och FullForce.

Personligen har jag endast kunnat förbättra Kalkylator och Väder med hjälp av RetinaPad medan Aktier funkar prima från installation, i dess fulla form.

Tillägget är i detta nu kostnadsfritt och finns att installera för de som är intresserade från Big Boss-källan i Cydia.

Källa: iClarified

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.