Apples Back To School börjar idag

Apples årliga Back To School-kampanj börjar idag enligt flera rapporter från bland annat Macstories, Redmondpie och 9to5mac. Apple tar dock till sin kreativa ådra och reviderar kampanjen.

Back To School är ett förhållandvis bra erbjudande som alltid finns på Apple Store under sommarhalvåren. I vanliga fall brukar det innebära en kraftigt rabatterad iPod touch vid köp av valfri Mac och i år skulle det kunna vara samma sak, men det är det inte. Istället är det 100 $ i kredit på Mac App Store som ger konsumenten möjligheten att ladda ner dom bästa programmen till Mac.

Om ett presentkort är bättre än en iPod touch ska jag inte svara för. Däremot är det utan tvekan mer värde i den fjärde generationens iPod touch än vad det är i 100 $ presentkort. Omräknat till vår valuta är det också värt att ta till diskussion vad kampanjen kommer att erbjuda men det förtydligas under dagen. Spontant kan vi dock se över Apples val att ändra i kampanjen och en tanke är att iOS-enheter inte behöver pushas lika kraftigt som tidigare. Från WWDC kunde vi höra att 200 miljoner iOS-enheter har sålts och det är en häftig siffra.

Mac App Store kan bara bli bättre och då syftar jag framförallt till innehållet. Det är nog klokt av Apple att slussa in användarna i Mac App Store för det bör bidra med bättre program i framtiden, något som alltid är uppseendeväckande.

[Via]
Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: