Apple sålde fler iPhone 2011 än vad de har sålt Mac under 28 år

Apple har otroliga siffror från 2011 när det gäller iPhone. Enheten har sålt mer under fjolåret änvad företaget har sålt datorer, alltså Mac, under hela 28 år. Detta talar för vad som har blivit Apples slagskepp och oavsett om Mac, iPad och iPod är några av världens bästa produkter kommer iPhone att förbli iPhone.

När Steve Jobs klev upp på scenen 2007 var det många som hade stora förväntningar och konkurrenterna, efter vad som spekulerats, trodde att Jobs var galen. Väl uppe på scen slog Jobs samtliga konkurrenter på näsan och om det hade varit spelindustrin hade en röst skrikit ut ”GODLIKE”. Att iPhone fick ett så oemotståndligt välkomnande är fascinerande och Apple fortsätter att sälja enheten i hiskliga mängder.

Ser vi till siffrorna från 2011 kan vi urskilja att närmare 200 miljoner iPhone-enheter fick nya ägare och det är alltså fler enheter än vad det har sålts Macintosh under 28 år. WikiJailbreak som har plottat siffrorna visar tydligt hur iPhoneförsäljningen fullkomligt eskalerat under det gångna året.

Om man ser till grafen och bara inriktar sig på iOS-enheter går det att konstatera att Apple verkligen har skapat en ny industri. Under året som kommer är sannolikheten oerhört hög att samma siffror uppmäts igen, Apple är ju trots allt Apple.

Källa: WikiJailbreak [Via]

Taggar:
admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.