Rykten: Apple lanserar en iPhone 5S, iOS 7 och en iPad i sommar

Nu är det dags för fler rykten och ännu fler spekulationer: iPhone 5s, iPad mini ”2” och femte generationen iPad är på väg och med dem kommer iOS 7.

iPhone 5S iOS 7

Du som inte gillar rykten och spekulationer bör raskt blunda för här kommer en stor dumpning av det goda: Phone 5S kommer se ut som nuvarande iPhone 5 med större skillnader på insidan med förbättrad hårdvara och uppgraderad mjukvara. En starkare samt mer avancerad processor i form av en A7-CPU, bättre kamera fastän bibehållen tunnhet i designen och avslutningsvis ännu bättre kvalitet på enheten generellt. Allt detta tillsammans med andra förbättringar och uppgraderingar så som bättre blixt och eventuellt en fingeravtrycksläsare.

Sedan finns också rykten på att nuvarande iPhone 5 ersätts med en ”budget-variant” med plastdetaljer och därför större yttre mått. Nedan finns en tabell som visar eventuella skillnader:

iPhone 5S iPhone 5 budget

Tillsammans med dessa iPhones tror man att iOS 7 kommer förinstallerat med massa nya nyheter. Spekulationer om mjukvara kommer säkerligen också komma snart. När det gäller lanseringsdatum tror man att vi kommer få ta del av allt redan nu i sommar.

iOS 7 koncept

Utöver detta ryktas också att femte generationen iPad lanseras redan i april. Denna generation väntas få litet större estetiska förändringar, tack vare läckta gjutnings-verktyg, samt en A7X processor som lär vara ett av marknadens starkaste kraftpaket. Självklart kommer även lillebrorsan iPad mini uppgraderas med en retina-display. Med en retina kommer självklart bättre hårdvara som kan driva de extra pixlarna.

iPad mini 2 Phil Schiller

Som extra topping kan vi nu meddela att japanska bloggen Macotkara skrivit att Foxconn startat tillverkningen av iPhone 5S. Den nya generationen verkar tillverkas jämsides med iPhone 5. Något som leder till att man kan anta att de är snarlika.

iPhone 5S Foxconn

Varför Apple är så snabba med uppdateringarna nu för tiden kan bero på att de inte vill förlora marknadsandelar menar dessa analytiker som står bakom ryktena och spekulationerna. Hur det än blir lär tiden utvisa. Men har du inte tålamod länkar vi några artiklar nedan som kan vara av intresse.

Foxconn Has Started Production of the iPhone 5S?

Analyst: Apple Will Unveil iPhone 5S, Lower Cost iPhone, iOS 7 in June

New iPads Scheduled for April, iPhone 5S Release in August?

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.