Apple inleder samarbete med Liquidmetal Technologies

Apple har inlett ett samarbete med Liquidmetal Technologies som ger möjligheten för Apple att integrera teknologin i kommande elektroniska enheter. Det är i ett pressmeddelande från Liquidmetal Technologies som informationen har spridits.

Ja kort sagt har Apple nu inlett ett avtal som ger dom tillgång till Liquidmetals teknologi. I kontraktet går det att läsa;

”a perpetual, worldwide, fully-paid, exclusive license to commercial such intellectual property in the field of electronic products in exchange for a license fee.”

Av kontraktet att döma har Apple alltså köpt licensen för att få tillgång till produkterna och nu spekuleras det vilt att Apple kommer använda Liquidmetal till en förbättrad antenn. CultofMac har intervjuat Dr. Atakan Peker som har gått ut med att Liquidmetal kan vara en bra lösning för antennen till Apple, i intervjun framgick föjande;

“Let me state that this is very exciting for me, I made the first and original alloy formulations… I am a big Mac fan and admire greatly Apple as a company. I have been using Mac exclusively my whole life, both at work and home. It is a pleasant surprise for me to see both get together.”

Ja vad Apple kommer nyttja det nya samarbetet till går inte att svara på till 100 %. Dock är antennfrågan en trolig kandidat då det finns telefoner som redan har tagit del av teknologin.

admin

admin

Skribent

Dela: