Apple erbjuder AppleCare+ för iPad

För er som pysslat med Apples produkter är nog AppleCare inte ett okänt begrepp. För er som inte är lika insatta är AppleCare en form av en förlängd garanti, man köper lite extra garantitid med andra ord. Nu släpper Apple detta till iPad under namnet AppleCare+.

Det nämndes inget om detta under gårdagens event när ”the new iPad” och nya Apple TV presenterades och det fanns heller inte med som ett alternativ vid kassan i Apples nätbutik.

AppleCare+ för iPad är en förlängd ”protection plan” och täcker upp skador på din iPad mot en avgift som ligger på cirka 350 kr. Apple erbjöd denna tjänst när iPhone 4S lanserades och kostade då närmre 700 kronor, vilket kan ses som ett ganska hyggligt pris gentemot vad en ny enhet kostar att köpa kontant.
Enligt Apple täcker AppleCare+ skador på iPad, batteriet, någon Time Capsule eller AirPort-enhet köpt två år före eller under din ”protection plan”, samt adapter och USB-kabel.

För att kunna ta del av AppleCare+ måste denna köpas inom 30 dagar efter det att man köpt sin iPad, så förhoppningsvis kommer detta finnas tillgängligt när den nya iPaden lanseras den 16:e Mars.

Källa:www.9to5mac.com

admin

admin

Skribent

Dela: