iPhoneGuiden.se

Adobe har startat en kampanj riktad mot Apple och kanske framförallt Steve Jobs. Kampanjen går under namnet ”We ♥ Apple” och riktar sig till ett annat påstående, ”We ♥ Choice”.

När det gäller krigen företagen i mellan har vi Apple på ena sidan som menar på att flash, som ”konflikten” handlar om, inte är nödvändig för nya enheter. Adobe i sin  tur tycker att möjligheten för användaren ska finnas och att det inte finns någon anledning för Jobs att neka att flash utvecklas till iPhone, iPad och Apples övriga mobila enheter. Det finns många som saknar flash, många som klarar sig utan och många som det kvittar för. Hur det än är finns det alltid tillfällen då flash skulle kunna vara nödvändigt i enheterna, att Adobe drar igång en rörelse är positivt. Det kan resultera i två saker, antingen att Apple går med på flash eller att utvecklingen av deras egenbaserade flash ökar.

Från iclarified ges;

”—–
We ♥ Apple
—–
What we don’t love is anyone taking away your freedom to choose what you create, how you create it, and what you experience on the web.
—–”

Vad tycker du, bör iPhone, iPad med mera ha stöd för flash?