Action menu, ännu mer kraft i iPhone!

Senast igår kunde vi läsa om mina och även många andras åsikter gällande jailbreak. Att det finns ett intresse för jailbreak är inget snack om saken när vi använder kommentarer som referenser. Hur som helst, nu finns det kanske ytterliggare en anledning till att breaka luren?

Enda sedan OS 3.0 har vi haft möjligheten att kopiera och klistra i iPhone. Det var verkligen på tiden då funktionen har efterfrågats sedan OS 2.x.x, men som med så många andra saker får inte alltid användarna som de vill när det gäller Apple och deras påhitt. I varje fall finns det flera aspekter som kan ifrågasättas med copy+paste funktionen och som många också har åsikter om. Att det inte går att kopiera flera saker samtidigt är det mycket gnäll om, varför förstår jag dock inte då det inte går att göra på datorer. Kan kanske vara att det inte är lika lätt att komma i kontakt med de fraser man vill ha i iPhone?

För den skara som inte tycker att copy+paste funktionen är tillräcklig sipprar nu en ljusglimt in genom det spruckna gallret, Action menu. Med Action menu utökas funktionerna med klipp och klistra radikalt vart på du kan kopiera flera ”favorit” termer som hamnar i ett eget arkiv. Kanske är svårt att förstå hur detta skulle gå till men när du dubbeltapar på touchen och får upp copy och paste menyn får du även upp ett tillägg, tre små prickar som innehåller dina favoritkopieringar. Action menu tar inte mycket kapacitet och det märks knappt att du har den, förutom att den gör funktionerna i luren betydligt bättre. För er med åsikter om kopieringsverktyget är detta verkligen något som ni bör fästa på näthinnan och kolla upp!

För att klargöra Action menu finns denna endast i Cydia, det vill säga du måste ha en breakad phone för att över huvud taget kunna ta del av tillägget. Kan detta vara något som får ännu fler att förstå innebörden med jailbreak? Svårt att svara på!

IMG_0039

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.