iPhone XS Max

iPhone XS Max lanserades samtidigt som iPhone XS den 12 september 2018 och blev snabbt känd som Apples största och mest kraftfulla smartphone vid den tiden. Med en imponerande 6,5-tums Super Retina OLED-skärm, samma kraftfulla A12 Bionic-chip som iPhone XS, och en rad avancerade funktioner, var iPhone XS Max ett tydligt val för dem som ville ha en stor skärm utan att kompromissa med prestanda eller kvalitet.

iPhone XS Max
Lanserad
2018
Pris lansering
1099 USD
Skärmstorlek
6,5 tum
Vikt
208 gram

Sammanfattning iPhone XS Max

iPhone XS Max kombinerar alla styrkor från iPhone XS men tar användarupplevelsen till nästa nivå med sin stora skärm och ännu större batterikapacitet. Med samma A12 Bionic-chip, dubbel 12 MP-kamera, och Face ID-teknologi, levererar XS Max en mäktig visuell och teknisk upplevelse. Den större storleken och förbättrade batteritiden gör den perfekt för dem som använder sin telefon för mediekonsumtion, spel och produktivitet.

Specifikationer

Releasedatum: 12 september 2018
Pris vid lansering: Från 1099 USD
Skärm:
Typ: Super Retina OLED
Storlek: 6,5 tum
Upplösning: 1242 x 2688 pixlar
Pixeldensitet: 458 ppi
Processor: A12 Bionic-chip med 64-bitars arkitektur och Neural Engine
RAM: 4 GB
Lagringsalternativ: 64 GB, 256 GB, 512 GB
Kamera:
Bakkamera: 12 MP vidvinkel + 12 MP teleobjektiv (dubbel-lins), stöd för optisk bildstabilisering
Frontkamera: 7 MP TrueDepth med stöd för Face ID och porträttläge
Batteri: Upp till 25 timmars samtalstid, stöd för snabbladdning och trådlös laddning
Färger: Guld, Silver, Rymdgrå
Operativsystem: Levererades med iOS 12, uppdateringsbart till senare versioner
Mått:
Höjd: 157,5 mm
Bredd: 77,4 mm
Tjocklek: 7,7 mm
Vikt: 208 gram
Vatten- och dammtålighet: IP68 (upp till 2 meter i upp till 30 minuter)

Design och funktioner iPhone XS Max

Enorm Super Retina OLED-skärm

Den mest framträdande egenskapen hos iPhone XS Max är den stora 6,5-tums Super Retina OLED-skärmen. Med en upplösning på 1242 x 2688 pixlar, HDR10 och Dolby Vision-stöd, levererar den en fantastisk visuell upplevelse för film, spel och dagligt bruk. Färgerna är levande och detaljrikedomen exceptionell.

A12 Bionic-chip

Precis som sin mindre syskonmodell, iPhone XS, drivs XS Max av A12 Bionic-chippet. Det är inte bara snabbare, utan också smartare tack vare den integrerade Neural Engine. Detta chip hanterar avancerade uppgifter som realtidsfotoredigering och förstärkt verklighet (AR) utan problem, samtidigt som det är energieffektivt.

Face ID

Face ID på iPhone XS Max är snabbare och mer pålitligt än tidigare versioner. Denna biometriska säkerhetsfunktion gör det enkelt att låsa upp telefonen och autentisera köp med hjälp av ansiktsigenkänning, vilket fungerar även i dåliga ljusförhållanden.

Förbättrad kamerateknologi

Den dubbel 12 MP-kameran på baksidan erbjuder Smart HDR, som kombinerar flera exponeringar för att skapa bilder med bättre dynamiskt omfång. Med förbättrad bokeh-effekt i porträttläget och djupjustering kan användarna skapa professionella porträttbilder. Optisk bildstabilisering hjälper till att få skarpare bilder och smidigare videor, särskilt i svagt ljus.

Större batteri

En av de största fördelarna med XS Max är dess större batteri. Med upp till 25 timmars samtalstid och stöd för både snabbladdning och trådlös laddning, är det en pålitlig följeslagare för användare som behöver lång batteritid.

Dual SIM-funktion

Liksom iPhone XS har iPhone XS Max stöd för dual SIM via ett nano-SIM och ett eSIM, vilket ger flexibiliteten att använda två telefonnummer på en och samma enhet – perfekt för affärsresor eller att ha ett arbets- och ett privatnummer.

Vatten- och dammtålighet

Med en IP68-klassning är iPhone XS Max designad för att överleva upp till 30 minuter i 2 meters djupt vatten, vilket gör den tålig i både våta och dammiga miljöer.

iPhone XS Max specifikationer

Frågor och svar iPhone XS Max

Vad är skärmstorleken på iPhone XS Max?

iPhone XS Max har en 6,5-tums Super Retina OLED-skärm, vilket gör den till en av de största iPhone-modellerna någonsin.

När släpptes iPhone XS Max?

iPhone XS Max lanserades den 12 september 2018 och blev tillgänglig för försäljning den 21 september 2018.

Vilka färger finns iPhone XS Max i?

iPhone XS Max finns i tre färger: Guld, Silver, och Rymdgrå.

Hur mycket lagringsutrymme finns tillgängligt för iPhone XS Max?

iPhone XS Max finns i tre lagringsalternativ: 64 GB, 256 GB, och 512 GB.

Har iPhone XS Max Face ID?

Ja, iPhone XS Max har Face ID, vilket gör det möjligt att låsa upp telefonen och autentisera köp med ansiktsigenkänning.

Stöder iPhone XS Max trådlös laddning?

Ja, iPhone XS Max stöder trådlös laddning via Qi-laddare.

Är iPhone XS Max vattentålig?

Ja, iPhone XS Max är IP68-certifierad, vilket innebär att den kan överleva i upp till 2 meter djupt vatten i upp till 30 minuter.

Hur är batteritiden på iPhone XS Max?

iPhone XS Max har en batteritid som räcker upp till 25 timmars samtalstid, vilket är längre än iPhone XS på grund av det större batteriet.

Har iPhone XS Max två SIM-kort?

Ja, iPhone XS Max stöder dual SIM via ett nano-SIM och ett eSIM, så att du kan ha två telefonnummer på en och samma enhet.

Vilka kamerafunktioner finns på iPhone XS Max?

iPhone XS Max har en dubbel 12 MP-kamera med vidvinkel och teleobjektiv, optisk bildstabilisering och Smart HDR för att ta fantastiska bilder med hög detaljrikedom och bättre prestanda i svagt ljus.