iPhoneGuiden.se

Tidigare idag publicerades två rapporter av RBC/IQ ChangeWave om huruvida nya iPhone ägare är nöjda med sitt inköp. Hela 82 %, det vill säga 82 av 100, är väldigt nöjda medan 17 % är nöjda. Detta innebär att 99 % av alla som har köpt iPhone 3GS är nöjda på ett eller annat sätt med sin nya telefon!

134804-iphone-3gs-sat_300

Man kan fråga sig vad det är som gör den sista procenten missnöjd, något som dock har gjort sig tydligt med iPhone:s extrema popularitet är följande;

134803-iphone-3gs-likes_500

Diagrammet är tydligt men att dömma av det ser vi att touchskärmens gränssnitt ligger på top med hela 45 %, nästan hälften med andra ord! 41 % gillar iPhone:s lättanvändliga uppbyggnad vilket förmodligen syftar till tydligheten i allt man gör. Ikon för inställningar, Meddelanden, Telefon, iPod, YouTube och mycket mycket mer, kan det bli bättre? Dom något lägre siffrorna bidrar med hastighet, programm och hårdvara i form av kamera och storlek på skärmen. Detta framgår på MacRumors!

Ja att man inte skulle vara nöjd med sin 3GS kan jag inte förstå, har själv inte införskaffat mig någon men om det är något som står högt upp på önskelistan är det just en iPhone 3GS!