7 snygga Winterboard-teman för iOS 7

Nedan tipsar vi om några av de bästa Winterboard-teman som anpassats för nya iOS 7 i Cydia, bland andra Ayecon och Zanilla.

Nu när Winterboard äntligen har uppdaterats för iOS 7 och 64-bit, vad passar inte bättre än tips på ett gäng teman att pynta sin hemskärm med. Nedan finns ett urval av de bästa som finns i Cydia just nu för iOS 7.

Ayecon

Ayecon är ett av de populäraste Winterboard-teman som funnits och blev bara för några dagar sedan uppdaterat för iOS 7. Ikonerna är mycket gedigna gjorda med många trevliga detaljer. Temat stödjer över 100 appar och uppdateras hela tiden med nya. Ayecon kostar dock 2.99 dollar, ca 20 svenska kronor.

ayecon


Flat7

Flat7 är ett enklare tema som passar för dem som gillar de platta standardikonerna i iOS 7. I temat medföljer också en inställning som gör ikonerna cirkulära eller sexkantiga.

flat7


0bscure 7

Som vi ser nedan förvandlar temat 0bscure 7 alla ikonerna till svartvita. Nackdelen är att många ikoner inte stödjer teman. Designern bakom teman hjälper dock gärna till med att fixa nya ikoner till de som inte finns med. 0bscure 7 kostar 0.99 dollar, ca 7 svenska kronor.

0bscure7


Soft Remix for iOS 7

Soft Remix är ett annat mycket trevligt och gediget tema med över 140 ikoner som är något mindre än vad vi är vana vid. Temat hämtas kostnadsfritt i Cydia.

soft-remix-for-ios7


Solstice

Solstice är baserat på ikonerna från iOS 7, men skiljer sig något med skuggorna och de nya färgerna. Några av ikonerna har också fått helt ny design. I skrivande stund stödjer Solstice strax över 130 appar och nya läggs till varje dag. Solstice hämtas kostnadsfritt i Cydia.

solstice


Space Blueberry

Space Blueberry är ett populärt tema med blandade ikoner som påminner om både iOS 6 och iOS 7. Temat stödjer strax över 70 appar och nya tillkommer varje vecka. Space Blueberry hämtas kostnadsfritt i Cydia.

space-blueberry


Zanilla

Zanilla är ett nyligen släppt tema som jag personligen fastnat för, även om jag föredrar standardikonerna. Temat stödjer dock få appar, men en ny uppdatering av temat sägs vara på gång. Zanilla hämtas kostnadsfritt genom denna länk (Placera mappen Zanilla.theme i Library/Themes på din iPhone med hjälp av t.ex. iFile).

zanilla


Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.