5 nya lovande spel för iPhone och iPad

Under de senaste dagarna har ett gäng nya, lovande spel för iPhone och iPad släppts i App Store. Fem av dessa spel tyckte vi var extra intressanta och värda att uppmärksammas i ett inlägg.

Det kanske mest efterlängtade spelet är Star Wars: Tiny Death Star, men jag kan även rekommendera att titta närmare på uppstickaren Blocky Roads som jag personligen fastnade för.

Blocky Roads

Blocky Roads är ett Minecraft-inspirerat racingspel i härlig grafik och bra spelfysik. Spelet går ut på att ta sig igenom tolv gruppiga banor i olika svårighetsgrader med en rad olika fordon som kan uppgraderas.

Blocky Roads kostar 15 kr i App Store och är anpassad för både iPhone och iPad.

iTunes


Rayman Fiesta Run

Obisoft är tillbaka med ett nytt äventyr i Rayman-serien som spinner vidare på samma spelidé från populära Rayman Jungle Run. Rayman Fiesta Run innehåller över 75 nivåer i fyra olika världar att ta sig igenom.

Rayman Fiesta är universalapp och kostar 22 kr i App Store.

iTunes


LEGO The Lord of the Rings

Återupplev storyn från trilogin Sagan om ringen i en LEGO-värld från medeltiden med över 90 olika spelkaraktärer och massvis med uppdrag.

LEGO The Lord of the Rings är en universalapp och kostar 38 kr.

iTunes


Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies

Flygplanspelet Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies är 2KGames uppföljare till populära Sid Meier’s Ace Patrol. Spelet utspelar sig under andra världskriget utanför Stilla havet och innehåller över 180 uppdrag.

Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies är en universalapp och kostar 38 kr.

iTunes


Star Wars: Tiny Death Star

Disney i samarbete med LucasArts och NimbleBits har utvecklat Star Wars: Tiny Death Star, ett nytt spel som bygger på den minst sagt populära spelidén från Tiny Tower. Men som ni kan har räknat ut handlar spelet om Star Wars och istället för att bygga en skyskrapa blir ditt uppdrag att bygga upp Dödstjärnan.

Star Wars: Tiny Death Star är en univeralapp och hämtas hem kostnadsfritt i App Store.

iTunes

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: