iPhoneGuiden.se

Sök

Retstickan i0n1c, vars främsta hobby är att dumförklara alla som otåligt tjatar om untethered jailbreak har hamnat i centrum igen. Denna gången har han dock inte bråkat, utan haft en lugn pratsund med ananasansiktet musclenerd.

Denna konversation fanns att läsa på twitter:
iphone unlock

Vad det hela handlar om är alltså att i0n1c fått ett mail där det frågas om det går att få bort iPad:s baseband från iPhone 3Gs vilket som bekant användes för att kunna låsa upp operatörslåset, vilket i0n1c svarar att det inte går. Musclenerd å andra sidan svarar att det går, men det framgår inte hur. Det enda vi kan läsa är att det endast kommer bli nödvändigt den dagen Apple inte längre uppdaterar basebandet för iPhone 3Gs.

Sedan tidigare vet vi att i0n1c gärna ifrågasätter sina vänner inom jailbreakcommunityn. Tidigare har pod2g fått smaka på i0n1c:s vassa tunga, då han kritiserade pod2g för att använda för många exploits vilket kan leda till att Apple lättare kan täppa igen de hål som behövs för ett untethered jailbeak.

Personligen tycker jag i0n1c är bland de största jailbreakbyggare vi har, men han borde sluta leta fel och brister hos andra. Det hela kommer till slut bara hamna på sandlådenivå som jag ser det.

Källa:twitter.com/i0n1c