iPhoneGuiden.se

Sök

Att hitta en ny livskamrat om det tar slut med den man har är inte så svårt i dessa dagar då det dräller av olika datingsajter. Att däremot välja en en elektronikpryl framför en ny partner känns däremot inte så vanligt, men uppenbarligen så finns det dom som skulle göra det om man ska tro en undersökning på nätet.

Den Brittiska casinosajten RoxyPalace har ställt frågan om man kan tänka sig skaffa sig ”the new iPad” istället för en ny älskarinna/partner. Resultatet är att 11 procent av de tillfrågade skulle skaffa den nya iPaden framför en ny älskarinna och 3 procent kunde tänka sig lämna sitt nuvarande förhållande för att istället välja Apples senaste surfplatta. Omvänt så skulle 84 procent av kvinnorna välja mannen före en iPad och 4 procent skulle välja ett annat märke än Apple när det gäller surfplattan. Ingen lycka för Androidmodellerna där alltså.

Det fanns även med en undersökning när det gällde romantiken. 44 procent svarade att dom använt en app för att lösa relationsproblem, medans 15 procent tog problemen via internet. Största siffran på 77 procent gick till de som föredrog att ringa någon via facetime innan man har sin första riktiga dejt.

Nu ska man nog inte ta så seriöst på den här typen av undersökning, men det är lite intressant att se hur folk väljer. Man har ju hört att vissa kan tänka sig byta ut sin sambo/fru mot en bil när det varit gräl, men en iPad känns inte som en fullgod ersättare. Eller?

Hur skulle du välja? Skulle du lockas av den nya iPaden såpass mycket att du lämnar din partner?

Källa:imore