WSJ: iPhone 6 till 2012

För en liten stund sedan kunde vi läsa dagsfärsk information från The Wall Street Journal och faktum är att det inte slutar där. Journalen följer upp spekulationerna och kompletterar allt som är sagt om iPhone 5 genom att börja diskutera en tänkbar lösning för Apple när det kommer till iPhone 6.

Det är fortfarande stor fokus på kurvorna och WSJ står fast vid att vi kommer att få se en tunnare och lättare enhet med bättre kamera när det kommer till iPhone 5. I den uppdaterade vändan med information påpekar dock källan att enheten kommer att vara väldigt lik iPhone 4, något som inte gäller för iPhone 6.

Även om det är mer eller mindre barnförbjudet att börja tala om iPhone 6 när situationen för iPhone 5 har blivit som den har blivit påpekar WSJ vad som kommer att ske till 2012. Enligt Wall Street Journal kommer iPhone 6 att komma med revolutionerande nyheter som där bland annat ett nytt sätt att ladda enheten kommer att födas. Det spekuleras svagt om att laddningen kommer att vara trådlöst på ett eller annat sätt.

”This “new way of charging” jogs our memory of a report from This is my next, who claimed that Apple is already at work on complete iPhone revamp. That report pegged a thinner device with a 3.7 inch Retina Display, a gesture-based home button, and “cable-free juicing.” Perhaps this new way of charging is HP webOS-esque cable-free charging. Perhaps this also means that the other innovations discussed by This is my next will appear in the sixth-generation iPhone.”

WSJ fortsätter med att tala om att Apple har planer på en billigare enhet i samband med nästa lansering. Personligen ser jag allt som spekulationer från olika håll och det känns, för en gångs skull, som att alla rykten och spekulationer har kläckts i garage.

Källa: WSJ [Via]

HS

HS

Skribent

Dela:

Comments are closed.